Jeg er hekta på bloggerne 😂🤗😘

Nå i høst har jeg sett alle sesongene av keeping up with the kardashians. Jeg trenger vel ikke si at jeg er hekta? Og jeg digger de folka der og jeg trengte å flukte i en serie med luksus og overflod,samtidig se en familie som stiller opp for hverandre.  Er der for hverandre i alle situasjoner osv. 

Så var moroa over og jeg måtte finne noe annet å se på. Valget falt da helt naturlig på bloggerne.  Jeg digger de folka der å. Folk får si hva de vil om meg for at jeg digger kardashians og bloggerne, jeg kan ikke noe for det. Jeg liker å se på mennesker. Og disse byr jo virkelig på seg selv. Og jeg får inspirasjon og motivasjon til å gi mitt eget liv litt mer innhold, holde mer orden hjemme, bryter meg mer om meg selv og de rundt meg. Ikke bare på grunn av seriene men jeg føler at de bidrar. Og så tenker jeg, kan de så kan jeg. Så nå har jeg meldt meg inn i bloggklubben. 

Jeg har hittil bare blogga fra mobilen. Men for å ta denne bloggen til neste nivå, blir det fra pc heretter. 🤗

Idag har jeg vært på salg og handla masse fine klær,så mulig mitt første antrekksom innlegg kommer i morgen. 

Tusen takk til dere som leser, kommentere og deler bloggen min. Jeg trenger sårt hjelp for å få flere lesere. Jeg hjelper så klart tilbake😘

#kardashians #bloggerne #inspirasjon #motivasjon #bloggklubben 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits